Tandartsenpraktijk De Held Groningen | Tarieven
15766
page-template-default,page,page-id-15766,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
TARIEVEN

Ook in 2019 stelt de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de tarieven en prestaties in de mondzorg weer vast. Deze tarieven kunt u vinden in het tarievenboekje van 2020, klik hier. Voor een overzicht van de tandtechniekkosten, klik hier.

Voor iedere behandeling boven 250,- euro, kunt u bij ons een begroting opvragen / ontvangen. Met name bij uitgebreidere behandelingen kan dit nuttig zijn.

De behandelingskosten kunnen alsnog afwijken van uw begroting, bijvoorbeeld als er tijdens een behandeling blijkt dat een caviteit/vulling groter is dan wat er in eerste instantie werd verwacht of als er in het buurelement ook een caviteit blijkt te zitten die in dezelfde zitting wordt gerestaureerd.

Wij adviseren u zich te laten informeren over uw tandartsverzekering en de betreffende dekkingen door uw verzekeraar. U wordt vereist aan uw betalingsplicht te voldoen zodra u met een behandeling akkoord gaat en u zich door ons laat behandelen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor uw verzekeringsvoorwaarden.