Tandartsenpraktijk De Held Groningen | Praktijkinformatie
14833
page-template-default,page,page-id-14833,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
PRAKTIJKINFORMATIE

De praktijk wordt momenteel gevormd door drie tandartsen, een mondhygiëniste en drie assistentes.

Sareh Baghban, de praktijkeigenares, is afgestudeerd in 2004 aan de RuG in Groningen. Haar doel van een eigen praktijk is om een breed pakket aan tandheelkundige diensten en mogelijkheden te bieden. Daarom houdt Sareh via nascholing haar kennis en kwaliteit op hoog niveau.

Na haar studie heeft Sareh gekozen voor een specialisatie in de kleine kaakchirurgie, implantologie en het behandelen van angstige patiënten en patiënten met een beperking. Tevens biedt zij uitgebreide mogelijkheden voor esthetische behandelingen met als doel het verfraaien en opknappen van het gebit van mensen die een mooie lach en een gezond gebit wensen. Dit geldt ook voor het restaureren van een gebit met achterstand.

De praktijk bestaat uit drie behandelkamers, waarvan er momenteel twee in gebruik zijn. Er is ruimte voor uitbreiding in de toekomst, waardoor diverse diensten kunnen worden geboden. Naast de hoge kennis van de tandarts zelf is alle moderne apparatuur aanwezig om de meeste handelingen in de praktijk te kunnen uitvoeren, zoals het verwijderen van verstandskiezen.